[ skippa ]

Intermec Hjemme

Denmark flag| Danmark [ skift ] Change Global Location | Køb nu | Partner-login

Søk Intermec

Om os

Pressemeddelelser

Udskriv |

Pressemeddelelser fra Danmark

 • 28th April 2011   Intermec indgår aftale med Carlsberg
  Intermec indgår aftale med Carlsberg: Formentlig den bedste mobile printer i verden…
  Mere »
 • 14th April 2011   Intermec Names Chris Ranger as Senior Director Service & Support EMEA
  Intermec, Inc. (NYSE: IN) today announced Chris Ranger as the new Senior Director Service & Support EMEA.
  Mere »
 • 18. januar 2011   Intermec opkøber Vocollect
  Intermec vil ifølge en aftale indgået i USA den 18. januar opkøbe Vocollect, den globalt ledende leverandør af stemmebaserede løsninger til varelagre. De to virksomheders bestyrelser har enstemmigt godkendt et kontant tilbud på USD 190 millioner. I kraft af opkøbet kan Intermec udvide bredden på sine produkter og applikationer inden for varelagre og mobile løsninger. Desuden skabes der åbninger til det hastigt voksende marked for stemmestyrede applikationer i industrien, med udvidede samarbejder og øget fokus på softwarecentrerede løsninger.
  Mere »
 • 11 January 2011   Intermec Announces the 70 Series: One Platform, Four Products
  The Answer to the Industry’s Need for No Compromise Rugged Mobile Computing
  Mere »
 • 6 October 2010   Intermec Streamlines Postal Delivery Processes with VERDEX
  For use exclusively on Intermec mobile computers, VERDEX is a real-time solution for enhanced data collection, nearly eliminating undeliverable address data to maximize overall ROI and improve customer satisfaction.
  Mere »
 • 20 September 2010   Intermec CS40: Smartphone eller robust håndcomputer?
  Intermec lancerer markedets første, robuste håndcomputer, som med sin størrelse og sit design ligner en smartphone. Den nye CS40 er udviklet til effektivt arbejde i marken, hvor der kræves fejlfri stregkodescanning, information i realtid og et bredt udbud af mobile applikationer.
  Mere »
 • May 24, 2010   Intermec CN50 Receives Upgrade and Expands to EDGE Networks
  The improvements double the computer’s memory and provide expanded scanning options to give customers more choice when configuring the high performance voice and data communication solution.
  Mere »
 • May 17, 2010   Intermec Reduces Deployment Time and Improves Network Connectivity with New PF8 Desktop Printers.
  Intermec Technologies announced enhancements to its PF8 desktop thermal printers – including internal Ethernet and Intermec PrintSet configuration support.
  Mere »
 • 2 september   Intermec lancerer de bærbare printere i PB-familien
  Intermec udvider sin mobile produktportefølje med intet mindre end seks mobile bærbare etiket- og kvitteringsprintere. PB21, PB22, PB31, PB32, PB50 og PB51 har op til to gange mere hukommelse og leverer udskrifter op til tre gange hurtigere end konkurrerende løsninger, hvilket gør dem til markedets hurtigste printere og dermed optimale for virksomheder, hvor tid er penge.
  Mere »
 • 5 June 2009   Markedets mest avancerede håndterminaler lanceres nu i Europa!
  Den amerikanske innovationsvirksomhed Intermec Technologies frigiver nu sine seneste håndterminaler i Norden. CN50 og CN4 – to kompetente håndterminaler med de seneste teknikker og funktioner til effektivt arbejde i butikker eller ude i marken. Forenklede arbejdsflows, forkortede faktureringsprocesser og øget servicekapacitet er nogle af fordelene for brugeren.
  Mere »
 • 17 december 2008   Intermec PB2 og PB3: bærbare printere i let og behændigt format
  Intermec introducerer PB2 og PB3, to håndholdte bonprintere i letvægtsformat, som er kompatible med Intermecs håndterminalserie samt med den nye Intermec CK3. Ideelle til kvitteringsudskrivning både i felten (serviceaktiviteter) og ved handels i butik eller vedlevering slutbruger.
  Mere »
 • 19 november 2008   Intermec CN3 opgraderes med Windows Mobile 6.1
  Som en af de første håndholdte computere på markedet opgraderes Intermec CN3 med operativsystemet Windows Mobile 6.1
  Mere »
 • 24 september   Den nye Intermec CK3 håndterminal: en håndterminal, ubegrænsede anvendelsesområder
  Revolutionerende dataindsamlingsteknik, stemmehåndtering, RFID og det seneste operativsystem – Den nye Intermec CK3 rummer en række innovative løsninger og platforme.
  Mere »
 • 22 august 2008   SR30, fleksibel scanner bliver detailhandelens tro tjener
  Intermec lancerer ny håndholdt stregkodescanner, specielt designet til at anvende i detailhandelen. SR30 tilpasser sig automatisk til forskellige grænseflader med en enkel kabeludskiftning, samtidig med at læsning af stregkoder foregår hurtigt og enkelt. Det gør scanneren til et produktivt og lønsomt værktøj.
  Mere »
 • 05 august 2008   Intermec udnævner Scan-IT som distributør i Danmark
  Som led i Intermec’s fortsatte ekspansion i Danmark, er Scan-IT udnævnt som distributør af Intermec’s produkter herunder håndterminaler, etiketprintere, stregkodescannere m.m.
  Mere »
 • 25 juni 2008   PW50, printer fra Intermec letter mobilt arbejde
  Intermec lancerer fleksibel og slidstærk printer, tilpasset til butiks- og hjemmeleverancer og mobilt arbejde. PW50 er kompatibel med virksomhedens seneste håndterminalmodeller – CN3, CN3e og CK61ex – og opfylder allerede nu markedets øgede behov for integrerede løsninger.
  Mere »
 • 02 april 2008   Den Jyske Kontrolcentral gør sikkerhedsarbejdet lettere med Intermecs håndholdte computere
  To tredjedele af DJK’s totale kundekreds er selskaber, som installerer tyverialarmer. DJK er deres underleverandør. Når der indkommer en tyverialarm – en alarm, som kræver, at der sendes en sikkerhedsvagt til stedet – har DJK i de sidste tre år sørget for kommunikationen med den pågældende vagt via software fra Intermecs skandinaviske partner Locus og Intermecs håndholdte computer 760.
  Mere »
 • 05 marts 2008   Intermec CK61ex, Markedets første RFID-klare håndholdte computer
  I en klasse for sig – Intermecs nye håndholdte computer læser ikke kun stregkoderne uanset afstand og vinkel. CK61ex kommer også som ”RFID-ready”. Det indebærer, at Intermec allerede i dag tilgodeser behovene for fleksible lagerapplikationer. Dette er virksomheden hidtil alene om på markedet.
  Mere »
 • 15 januar 2008   Hurtigere pakkeleverancer med korrekt information
  Flere tilfredse kunder, hurtigere leverancer og lavere omkostninger. Det er nogle af de fordele, som Jetpak har opnået med et nyt fælleseuropæisk informationssystem, som virksomheden har indført. At flytte information er blevet lige så vigtigt som at flytte fysiske pakker. En forudsætning for det nye system har været håndholdte computere, som indeholder alt
  Mere »
 • 11 januar 2008   Intermec CK31ex, robust håndterminal med enestående ny scanner
  Effektivt lagerarbejde er et vigtigt konkurrencemiddel, noget, som Intermec har været opmærksom på. CK31ex, en håndterminal med indbygget EX25-scanner, læser stregkoderne uafhængigt af afstand og vinkel og giver lageret en ny og pålidelig arbejdshest. Teknikken har bevist en positiv indflydelse på produktiviteten i form af reducerede omkostninger, tidsbesparelser og mindre arbejdsbelastning.
  Mere »
 • 19 oktober 2007   Robust håndterminal til ekstreme miljøer
  Intermecs nye håndterminal CK32IS er konstrueret til rigtig barske forhold og kan modstå alt lige fra brandfarlig gas og væske til damp og støv. Modellen er rustet til anvendelse i ekstreme miljøer og opfylder flere forskellige sikkerhedsklassificeringer.
  Mere »
 • 20 september 2007   Den rigtige sushi med RFID
  Sushi, som indeholder rå fisk, kræver omhyggelig håndtering, for at maden skal holde sig frisk. Nu indføres RFID fra Intermec og Microsoft som understøttelse til at varetage overvågningen af hele håndteringen af råvarerne fra indkøb til affald. Den første i rækken til at indføre teknikken er den amerikanske sushirestaurant Blue C Sushi, som indfører RFID-tallerkener.
  Mere »
 • 06 september 2007   Intermec får ny Nordisk chef
  Fredrik Lindqvist tiltræder som ny Nordenchef for Intermec med placering i Stockholm og med ansvar for kontorerne i Norge, Danmark og Sverige samt de igangværende aktiviteter i Finland og Island. Han kommer senest fra en stilling hos Gartner, og inden da var han adm. direktør for Saratoga Systems og Teleanalys.
  Mere »
 • 24 august 2007   Ny koncernchef i Intermec
  Intermec får ny koncernchef. Patrick J. Byrne tiltræder stillingen og afløser Larry D. Brady, som går på pension. Byrne er 46 år og har mange års erfaring inden for branchen med blandt andet 24 år i Hewlett Packard og Agilent Technologies, hvor han har haft ledende poster inden for forskning, teknisk udvikling og markedsføring. Han kommer netop fra stillinger som adm. vicedirektør for Agilent Technologies Inc., og adm. direktør for Agilents Electronis Measurement Group. Forinden var han adm. vicedirektør og General Manager på Agilent's Wireless Business Unit.
  Mere »
 • 2007 August 15   Intermec først med fuldt programmerbar RFID-læser
  IF61 er den første RFID-læser på markedet med indbygget udviklingsmiljø. Den kombinerer en kraftfuld Intel Celeron M 600MHz processor med lagring og hukommelse, som kan drive komplekse applikationer. Læseren fra Intermec lagrer data fra RFID-tags og styrer med lethed udstyr uden understøttelse fra eksempelvis industricomputere.
  Mere »
 • 2007 August 01   Intermec IV7C løfter gaffeltrucken ind i fremtiden
  Intermec præsenterer den seneste version af sin fastmonterede RFID-læser, IV7C. Det er en robust læser, som klarer alle RFID-tags inden for rækkevidden af en gaffeltruck. Læseren er den eneste på markedet, som både er certificeret og opfylder de øvrige ISO-protokoller.
  Mere »
 • 2007 August 01   RFID forbinder flyvningen i Asien
  Bangkoks nye internationale lufthavn er den største i Sydøstasien. Gennem en stor satsning på RFID-teknik bliver man nu det førende knudepunkt for luftbåren fragt og transport i regionen. Øget kapacitet, større punktlighed og sikrere håndtering af gods og bagage i lufthavnen er nogle af effekterne.
  Mere »
 • 2007 Må 15   New York rydder op med Intermec
  New York skal være renere ved hjælp af teknik fra Intermec. Nu skærpes overvågningen af forurening og lignende lovovertrædelser, og politibetjentene vil blive udstyret med Intermecs håndcomputere og printere til udstedelse af bøder.
  Mere »
 • 2007 Må 08   IF30 fungerer fint i kaotiske radiomiljøer
  Øget læsbarhed, hurtig læsning og mange nye indbyggede funktioner. Intermecs nye RFID-læser IF30 er konstrueret til at kunne klare krævende radiomiljøer, hvor signalerne varierer kraftigt.
  Mere »
 • 2007 April 03   Svenske Post investerer i robuste PDA-er
  Nyt udstyr fra Intermec er vigtigt for svenske Posten i kampen om kunderne på det nordiske marked. I et af den svenske logistikbranches største indkøb af robuste PDA-er, som for nylig er afsluttet, har Posten styrket sine logistikaktiviteter yderligere. Virksomheden, som hver dag besøger mere end 900 000 virksomheder, er godt rustet til fremtiden ved hjælp af mere end 2500 nye robuste PDA-er fra Intermec.
  Mere »
 • 2007 Marts 23   Intermec hjælper NASA med at skabe orden i rummet
  Sammen med NASA og George C Marshall Space Flight Center skal virksomheden Intermec undersøge nye tekniske systemer til automatiseret identificering og sporing af komponenter om bord på rumfartøjer. Ved hjælp af nye teknikker skal information om forskellige genstande om bord kunne aflæses maskinelt.
  Mere »
 • 2007 March 09   Hurtigere bøder til fartglade bilister
  Politiet i San José, USA, får nu værktøj til at uddele trafikbøder på stående fod. Ved hjælp af håndcomputeren CN3 fra Intermec kan kørekortet scannes med det samme af politiet. Føreren kan skrive under direkte på skærmen eller på en udskrift fra bonprinter. Byen regner med, at det nye system medfører, at der vil blive betalt flere bøder.
  Mere »
 • 2007 Januar 03   Lufthavn vælger Intermecs RFID-printer til bagagemærkning
  Hongkongs lufthavn er verdens femtestørste. Derfor er det naturligt, at de er de første i verden til at installere et omfattende RFID-system til identificering af bagage. Lufthavnen satser på systemet Gen 2 RFID fra Intermec til mærkning og sortering af bagage, og alle check-in skranker bliver udstyret med en Gen 2-printer.
  Mere »
 • 2006 November 13   RFID klarer bøffen
  Produktion af levnedsmidler er formodentlig en af de hårdest regulerede aktiviteter, som findes på markedet. Hygiejne, etisk håndtering, kvalitetskontroller og sikkerhed er blot nogle af de punkter, som skal fungere 100 procent. Dette er en del af hverdagen for Gilde, Norges største kødproducent. Med 20 fabrikker spredt over hele landet står virksomheden årligt for cirka 60 procent af landets samlede kødproduktion. Logistikken er mildest talt kompleks, og intet må gå galt. Men de hårde krav er også en drivkraft til udvikling, og virksomheden er konstant på udkig efter nye muligheder. Blandt andet RFID, som åbner store muligheder, efter at den nye standard er indført.
  Mere »

© 2011 INTERMEC TECHNOLOGIES A / S. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES.