[ skippa ]

Intermec Hjemme

Denmark flag| Danmark [ skift ] Change Global Location | Køb nu | Partner-login

Søk Intermec

Serviceydelser

Serviceydelser

Udskriv |

Den mest omfattende service inden for branchen

Med Intermec kan du være sikker på omfattende service fra start til slut. Vi lever op til dine behov hvert skridt af vejen, lige fra at definere, designe og anvende løsninger til at understøtte dem lang tid efter. Intermec er en pioner inden for alle de vigtigste datasamlingskomponenter, herunder RFID, WWAN, WLAN og traditionel stregkodeteknologi, og har siden 1966 leveret det højeste serviceniveau til understøttelse af automatiseret datasamling.

Vores serviceydelser inden for Professional and Support reducerer farerne i forbindelse med investering i nye teknologier, systemer og udstyr, og hjælper dig med at sænke dine generelle ejeromkostninger. Vores serviceydelser inden for Education og Financial hjælper dig med at optimere dine projektrelaterede ressourcer. Vi tilbyder et betryggende samarbejde, så din forretning får succes.

Hvis du overvejer teknologier som f.eks. RFID, WWAN og WLAN til implementering af datasamlingssystemer, skal du vælge den serviceudbyder med den bredeste geografiske dækning, det højeste erfaringsniveau og mest erfaring på området – Intermec. For at kunne servicere dig globalt anvender Intermec-teknikere i marken og partnere og depot-servicepersonale på alle de store markeder i verden.

For yderligere oplysninger om tilgængelige serviceydelser og understøttelse fra Intermec, kan du besøge vores global website (in English).


© 2011 INTERMEC TECHNOLOGIES A / S. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES.